Aptauja: Vairākums Latvijas iedzīvotāju atbalsta "Jaunā viļņa" norisi Jūrmalā

Vairākums Latvijas iedzīvotāju jeb 80% ekonomiski aktīvo iedzīvotāju vecumā no 18 līdz 55 gadiem atbalsta jauno izpildītāju konkursa "Jaunais vilnis 2013" norisi Jūrmalā, liecina pētījumu aģentūras "TNS" sadarbībā ar telekompānijas LNT raidījumu "900 sekundes" veiktās aptaujas rezultāti.

Konkursa norisi Jūrmalā noteikti atbalsta 41% aptaujāto, bet 39% - drīzāk atbalsta.

Salīdzinoši biežāk nekā latvieši konkursa norisi Jūrmalā atbalsta cittautieši - attiecīgi 73% un 91%.

Konkursa "Jaunais vilnis 2013" norisi Jūrmalā neatbalsta 14% Latvijas ekonomiski aktīvo iedzīvotāju vecumā no 18 līdz 55 gadiem, bet 6% aptaujāto nav konkrēta viedokļa.

Aptauju pētījumu aģentūra "TNS" veica sadarbībā ar telekompānijas LNT raidījumu "900 sekundes" laikā no 16.jūlija līdz 18.jūlijam, ar interneta starpniecību visā Latvijā aptaujājot 850 Latvijas ekonomiski aktīvos iedzīvotājus vecumā no 18 līdz 55 gadiem.

Jau ziņots, ka šodien Jūrmalā sāksies starptautiskais populārās mūzikas jauno izpildītāju konkurss "Jaunais vilnis 2013", kas ar dažādiem pasākumiem ilgs līdz 28.jūlijam.

Latvijā

“Man jau trīs dienas ir slikta dūša. Vemšana, galvassāpes, bezmiegs. Katru dienu, atverot e-pastu, pirmā doma – vai būs atkal jauns paziņojums no CSDD par 350 eiro sodu vai nebūs? Kopā sods jau sakrājies pāri tūkstotim, tuvojas diviem,” asaras valdīdama, man sūdzas kāda satraukta paziņa. Viņa ir izmisumā.

Svarīgākais