Par 700 000 latu rekonstruēs vairākas ielas Carnikavā

Par 700 039 latiem Carnikavā rekonstruēs vairākas ielas, informē Carnikavas novada domes preses sekretāre Sandra Baltruka.

Projekta "Pašvaldības pievadceļu zivsaimniecības uzņēmumiem rekonstrukcija Carnikavas un Gaujas ciemos Carnikavas novadā" īstenošanas laikā līdz rudenim plānots rekonstruēt Jomas ielu, Zvejnieku ielas posmu no Stacijas līdz Jūras ielai, Jūras ielas posmu no Zvejnieku līdz Laivu ielai, Stacijas ielas posmu no Rīgas līdz Zvejnieku ielai, Laivu ielas posmā no Jūras līdz Jomas ielai, kā arī Gaujas ciemā esošo ceļu "Ventas-Mucenieki-dzelzceļš".

Baltruka norādīja, ka projekta laikā notiks šo ielu rekonstrukcija, apgaismošana, kā arī citi darbi, kas saistīti ar infrastruktūras attīstību.

Pirmie rekonstrukcijas darbi aizsākti jau pagājušajā nedēļā, tomēr patlaban nav noteikti satiksmes ierobežojumi. Baltruka aģentūrai LETA atklāja, ka gadījumā, ja būvnieki tādus liks noteikt, iedzīvotāji tiks informēti iepriekš. Saskaņā ar veikto iepirkumu līgums par būvdarbu veikšanu noslēgts ar SIA "Leminkainen Latvija".

Kopējās projekta izmaksas ir 700 039 lati, savukārt Eiropas Zivsaimniecības fonda līdzfinansējums ir 112 524 latu apmērā, pastāstīja Baltruka.

Latvijā

Vēl viena vasara – vēl viena apgleznota siena! Ar iespaidīgu Francijas ielu mākslinieka Aéro darbu Krišjāņa Valdemāra ielā 56, Liepājā, šajā nedēļas nogalē tiks papildināts sienu gleznojumu maršruts, ko, kā ierasts, pateicībā par vēl vienu brīnišķīgu vasaru Liepājas pludmalē, dāvina pludmales kafejnīca "Red Sun Buffet", informē "Red Sun Buffet Beach Bar" līdzīpašnieks Mareks Alberts.