No 17. līdz 21. jūlijam būs izmaiņas 6. un 11.tramvaja maršrutā

Saistībā ar sliežu ceļu pārmiju maiņu Krišjāņa Barona ielā pie Radio ielas no 17.jūlija līdz 21.jūlijam tiks veiktas izmaiņas 6. un 11.tramvaja kustībā, pamatā vēlajos vakara reisos. Ņemot vērā to, ka 6. un 11.tramvaja maršruti ir noslogoti, plānots, ka pārmiju maiņas darbi tiks veikti tā, lai tie neapgrūtinātu pasažieru pārvietošanos.

17. un 18.jūlijā 11.maršruta tramvaji no Mežaparka pa maršrutu kursēs līdz K. Barona ielai, tālāk pa Aspazijas bulvāri, Radio ielu līdz K. Barona ielai un tālāk pa maršrutu. Naktī no 16. uz 17.jūliju, naktī no 17. uz 18.jūliju, naktī no 18. uz 19.jūliju un naktī no 19. uz 20.jūliju 11. tramvaja maršrutā tiks veiktas sekojošas izmaiņas: no plkst.22:27 11.tramvajs tiks aizvietots ar autobusu 11t., kas pasažierus uzņems/izlaidīs maršrutā pieejamajās sabiedriskā transporta pieturvietās vai to tuvumā. Attiecīgais autobuss kursēs pa šādu maršrutu: No Stacijas laukuma pa Krišjāņa Barona ielu, Matīsa ielu, Miera ielu, Kluso ielu, Gaujas ielu, Ķīšezera ielu, Kokneses prospektu, Meža prospektu līdz Ezermalas ielai, un atpakaļ pa Ezermalas ielu, Meža prospektu, Kokneses prospektu, Ķīšežera ielu, Gaujas ielu, Miera ielu, Matīsa ielu, Barona ielu, Aspazijas bulvāri līdz Barona ielai.

Naktī no 20. uz 21.jūliju 11. tramvaja maršrutā tiks veiktas sekojošas izmaiņas: no plkst.22:31 11.tramvajs tiks aizvietots ar autobusu 11t., kas pasažierus uzņems/izlaidīs maršrutā pieejamajās sabiedriskā transporta pieturvietās vai to tuvumā. Attiecīgais autobuss kursēs pa šādu maršrutu: Stacijas laukuma pa Krišjāņa Barona ielu, Matīsa ielu, Miera ielu, Kluso ielu, Gaujas ielu, Ķīšezera ielu, Kokneses prospektu, Meža prospektu, Ezermalas ielu līdz līdz Ezermalas ielai, un atpakaļ pa Ezermalas ielu, Meža prospektu, Kokneses prospektu, Ķīšežera ielu, Gaujas ielu, Miera ielu, Matīsa ielu, Barona ielu, Aspazijas bulvāri līdz Barona ielai.

Latvijā

Tā dēvētās nodokļu reformas ietvaros par vienu procentu punktu tika samazinātas iemaksas banku pārvaldītajos pensiju otrā līmeņa fondos. Šis viens procentu punkts tiks novirzīts valsts pārvaldītajā pirmajā pensiju līmenī. Tā kā šī pārbīde noteikta uz četriem gadiem, tad tiek lēsts, ka šajā laikā bankas nesaņems 616 miljonus eiro.

Svarīgākais