Saulkrasti svin pilsētas svētkus

© F64

Šodien un rīt notiek Saulkrastu svētki "Lai dzirkstī, dzirksteļo un šalc!", informē Saulkrastu novada pašvaldības aģentūras "Saulkrastu kultūras un sporta centrs" direktora vietniece pamatdarbības jautājumos Vija Skudra.

Šodien svētku aktivitātes sākušās jau plkst.8, kad darbu sāka tirgus un piepūšamās atrakcijas, bet no plkst.9 pilsētu modināja atjaunotais pūtēju orķestris "Neibāde". Visā pilsētā dienas laikā notiks futbols, volejbols, "Ghetto" basketbols, novuss, ārmrestlings, airēšanas un orientēšanās sacensības.

Svētku gājiens sāksies plkst.19.45 no Saules laukuma, bet gājiens noslēgsies estrādē. Estrādē vakara gaitā uzstāsies Kristapa Krievkalna grupa, Ingus Ulmanis un Aigars Voitišķis, kā arī "Big Al & The Jokers", bet pasākuma īpašais viesis būs Aļģirds Šuminsks jeb "Big Al". Saulkrastu estrādē visu nakti īpašā dīdžeju teltī darbosies tādi labi zināmi dīdžeji kā Roberts Lejasmeijers, "[Ex] da Bass" un "MBerg".

Svētku pēdējā dienā no plkst.10 Zvejniekciema stadionā notiks Latvijas Kinologu asociācijas suņu izstāde, bet plkst.15 kultūras namā "Zvejniekciems" sākies Latvijas koklētāju ansambļu ceturtais saiets un lielkoncerts "Koklē vēju vanadziņš".

Latvijā

Augstākā tiesa atteikusies ierosināt kasācijas tiesvedību lietā, kurā bijušajam Valsts ieņēmumu dienesta (VID) Personālvadības pārvaldes direktora vietniekam Uldim Bāram piespriests sabiedriskais darbs par apzināti nepatiesu ziņojumu par sevišķi smaga nozieguma izdarīšanu nolūkā panākt kriminālprocesa sākšanu pret noteiktām amatpersonām, noskaidroja aģentūra LETA.

Svarīgākais