Rīgā avārijā smagi cietis motociklists

Vakar Rīgā automašīnas un motocikla sadursmē smagi cietis motociklists, kurš nogādāts slimnīcas reanimācijas nodaļā.

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā aģentūru LETA informēja, ka Senču ielā notika sadursme starp automašīnu "Opel", kuru vadīja 1972.gadā dzimis vīrietis, un motociklu "Yamaha", kuru vadīja 1981.gadā dzimis vīrietis. Avārijā cieta motocikla vadītājs, kurš ar politraumu nogādāts slimnīcā reanimācijas nodaļā.

Savukārt Rīgā, Brīvības gatves un Biķernieku ielas krustojumā, 1969.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu "Audi" notrieca gājēju, 1935.gadā dzimušu sievieti, kura ar diagnozi politrauma nogādāta slimnīcā.

Rīgā, Lāčplēša un Gogoļa ielas krustojumā, 1947.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu "Mercedes Benz" notrieca velosipēdistu, 1978.gadā dzimušu vīrieti, kurš ar iekšējo orgānu bojājumiem nogādāts slimnīcā.

Kopumā pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti 48 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cieta deviņi cilvēki. Rīgas reģionā reģistrētas 28 avārijas, kurās cieta seši cilvēki.

Ceļu policijas darbinieki pagājušajā diennaktī Latvijā aizturēja 40 transportlīdzekļu vadītājus, kuru organismā alkohola koncentrācija pārsniedza atļauto normu. No tiem astoņi bija autovadītāji, 32 - velosipēdu un motorolleru vadītāji. Rīgas reģionā par braukšanu reibumā aizturēti desmit transportlīdzekļu vadītāji - viens autovadītājs un deviņi velosipēdu un motorolleru vadītāji.

Svarīgākais