Uz tilta pār Baltezera kanālu autosatiksmei joprojām slēgta viena josla

Uz autoceļa Rīga-Ainaži tilta pār Baltezera kanālu, kur lietavu dēļ vakar, 5.jūlijā, izveidojās izskalojums, joprojām satiksmei ir slēgta viena brauktuves josla virzienā uz Rīgu, liecina uzņēmuma "Latvijas Valsts ceļi" informācija.

Kaut arī atbildīgie dienesti notikuma vietā strādājuši visu nakti, satiksme pagaidām nav pilnībā atjaunota, aģentūru LETA informēja "Latvijas Valsts ceļi". Līdz ko tas būs iespējams, satiksme tiks pilnībā atjaunota.

Kā ziņots, Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes pārstāvis Toms Sadovskis aģentūrai LETA vakar apstiprināja, ka šī izskalojuma dēļ slēgta viena josla virzienā uz Rīgu, taču policija uz vietas regulē kustību, jo lietojamā ceļa platums ir pietiekams, lai automašīnas varētu braukt abos virzienos. Tomēr transportlīdzekļu kustība notika lēni un veidojās sastrēgumi.

Tos, kuriem ir jāsteidzas nokļūt Rīgā, policija aicina izvēlēties citus braukšanas ceļus, piemēram, pagriezienu uz Carnikavu. Lai apbrauktu Baltezeru arī "Latvijas Valsts ceļi" iesaka izvēlēties ceļu no Rīgas puses pa Jaunciema gatvi un tālāk caur Garciemu un Carnikavu līdz Tallinas šosejai vai pa Kanāla ielu Baltezerā.

Latvijas Televīzijas raidījums "Panorāma" vakar ziņoja, ka izskalojumu dēļ iebrukusi gājēju ietve un mazliet "ieliecies" asfalts. Līdzīga situācija arī esot vietā, kur izbrauc no Baltezera. Iedzīvotāji stāsta, ka šajā vietā šosejai ir piltuvei līdzīga forma un ūdens satek vietā, kur noticis pārrāvums. Tiekot runāts arī par pieļautām, iespējams, nepilnībām vai nepareiziem būvniecības darbiem šajā vietā, norādīja raidījums.

Svarīgākais