Neinformē, ka ik pa laikam ir nopērkamas Dziesmu svētku Noslēguma koncerta biļetes

© F64 Photo Agency

Lai arī biļetes uz Dziesmu svētku Noslēguma koncertu pāris stundu laikā tika izpirktas jau aprīlī, tomēr ik pa laikam "Biļešu paradīzes" mājas lapā tās vēl ir nopērkamas.

Arī vakar vairāki simti laimīgo, kuri nejauši ieskatījās "Biļešu paradīzes" mājas lapā, tika pie biļetēm.

Kultūras ministres Žanetas Jaunzemes-Grendes padomniece Līga Dzirnekle nra.lv informēja, ka ik pa laikam tirgošanā nonāk biļetes uz Noslēguma koncertu. Tās ir biļetes, kas ir iepriekš rezervētas, bet nav izpirktas. Kultūras ministrija gan nolēmusi plašāku sabiedrību par biļešu "pievedumiem" neinformēt, lai neradītu lieku ažiotāžu un atkal "neuzkarinātu" "Biļešu paradīzes" sistēmu.

Iepriekšējais biļešu "pievedums" esot bijis Jāņos, un to pamanīja tikai acīgākie interneta lietotāji, kuri svētkos bija pie datora.

Līga Dzirnekle pieļauj, ka šajās dienās "Biļešu paradīzes" mājas lapā būs vēl nopērkamas biļetes uz Dziesmu svētku noslēguma koncertu.

Latvijā

Veselības ministrija (VM) rosina Finanšu ministriju (FM) no līdzekļiem neparedzētiem gadījumiem piešķirt papildu finansējumu teju 10,5 miljonu eiro apmērā Nacionālajam veselības dienestam (NVD), lai nodrošinātu samaksu par Latvijas iedzīvotājiem sniegtajiem veselības aprūpes pakalpojumiem, kas saņemti no Eiropas Savienības (ES) un Eiropas Ekonomikas zonas dalībvalstīm.

Svarīgākais