Ķekavas novadā avārijā cietuši trīs cilvēki

Vakar Ķekavas novadā pēc divu automašīnu sadursmes cietuši trīs cilvēki.

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā aģentūru LETA informēja, ka autoceļa Rīga-Bauska-Lietuvas robeža 25.kilometrā notika sadursme starp automašīnu "Mercedes Benz", ko vadīja 1955.gadā dzimis vīrietis, un automašīnu "Dodge", ko vadīja 1957.gadā dzimis vīrietis.

Avārijā cieta un ar dažādām traumām slimnīcā nogādāts automašīnas "Mercedes Benz" vadītājs. Negadījumā cieta arī automašīnas "Dodge" vadītājs un pasažieris - 1964.gadā dzimis vīrietis. Abiem cietušajiem sniegta medicīniskā palīdzība uz vietas, un viņi no hospitalizācijas atteicās.

Kopumā pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti 58 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cieta 12 cilvēki. Rīgas reģionā reģistrētas 34 avārijas, kurās cieta septiņi cilvēki.

Ceļu policijas darbinieki pagājušajā diennaktī Latvijā aizturēja 27 transportlīdzekļu vadītājus, kuru organismā alkohola koncentrācija pārsniedza atļauto normu. No tiem astoņi bija autovadītāji, 19 - velosipēdu un motorolleru vadītāji. Rīgas reģionā par braukšanu reibumā aizturēti desmit transportlīdzekļu vadītāji - divi autovadītāji un astoņi velosipēdu un motorolleru vadītāji.

Svarīgākais