Vīrietis ar nazi iegriež policistam sejā

Riebiņu novada Rušonas pagastā kāds 1982.gadā dzimis vīrietis aizturēšanas brīdī ar nazi iegriezis policijas darbiniekam sejā.

Kā aģentūru LETA informēja Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldes Kārtības policijas biroja Prevencijas nodaļas inspektore Anastasija Laizāne, negadījums noticis 24.jūnija rītā. Preiļu policijas iecirkņa darbinieki saņēmuši izsaukumu uz Riebiņu novada Rušonas pagastu, kur kādā lauku viensētā Līgo svētku svinēšana bija pārvērtusies kautiņā starp vairākiem svinētājiem.

Operatīvi reaģējot uz saņemto informāciju, policijas darbinieki ieradās norādītajā vietā, kur viens no kautiņā iesaistītajiem - 1982.gadā dzimušais vīrietis - ar nazi bija sadūris divus 1991. un 1980.gadā dzimušus vīriešus.

Pāridarītājs aizturēšanas brīdī pretojās likumsargiem, ar nazi iegriežot vienam no viņiem sejā.

Visi cietušie, ieskaitot policijas darbinieku, tika nogādāti ārstniecības iestādē medicīniskās palīdzības sniegšanai.

Par notikušo sākts kriminālprocess, 1982.gadā dzimušais atzīts par aizdomās turamo par pretošanos varas pārstāvim, par tīšu vidēja smaguma miesas bojājumu nodarīšanu un par tīšu mantas bojāšanu.

Aizdomās turamajam piemērots drošības līdzeklis - apcietinājums. Izmeklēšana turpinās.

Latvijā

“Man jau trīs dienas ir slikta dūša. Vemšana, galvassāpes, bezmiegs. Katru dienu, atverot e-pastu, pirmā doma – vai būs atkal jauns paziņojums no CSDD par 350 eiro sodu vai nebūs? Kopā sods jau sakrājies pāri tūkstotim, tuvojas diviem,” asaras valdīdama, man sūdzas kāda satraukta paziņa. Viņa ir izmisumā.

Svarīgākais