Pērkot Latvijas Pasta Ziemassvētku kartītes, var kļūt par sargeņģeli bērniem no Bērnu ciematiem

Latvijas Pasts aicina ikvienu iegādāties labdarības Ziemassvētku kartītes, kuras zīmējuši SOS Bērnu ciematu bērni un viņu draugi - Latvijas mākslinieki.

Laika posmā no 25.novembra līdz 31. janvārim Latvijas Pasta nodaļās, uzņēmuma mājas lapā, kā arī SOS Bērnu ciematu mājas lapā ikviens interesents var iegādāties īpašas kartītes ar Ziemassvētku tematiku, kuras zīmējuši SOS Bērnu ciematu bērni un Latvijas mākslinieki.

Izvēloties Ziemassvētku apsveikumu kartītes no īpašās kolekcijas Sūtījums no sargeņģeļa, pircējs kļūs par sargeņģeli kādam bērnam no SOS Bērnu ciematiem. Iegādājoties šo kartīti un nosūtot to tuviniekiem, draugiem vai sadarbības partneriem, apsveicējs nosūtīs ne tikai Ziemassvētku sveicienus un jaukus vēlējumus, bet arī prieka stariņu no kāda bērna sirsniņas. Pateicoties to cilvēku atbalstam, kuri iegādāsies īpašās Ziemassvētku apsveikumu kartītes, bērni arī turpmāk varēs baudīt ģimenes mīlestību un gādību SOS Bērnu ciematos visā Latvijā.

Vienas Ziemassvētku kartītes cena ir 46 santīmi. Līdzekļi, kurus SOS Bērnu ciematu asociācija iegūs no kartīšu pārdošanas, tiks izmantoti bērnu ikdienas uzturam, izglītībai un veselības aprūpei.