Vīrietis gūst smagus lūzumus pēc bišu spieta gūstīšanas

Vakar Vidzemē kāds 35 gadus vecs vīrietis nogādāts slimnīcā ar kakla un muguras skriemeļu traumu pēc tam, kad bija kāpis kokā pēc bišu spieta un neveiksmīgi kritis no divu metru augstuma, aģentūru LETA informēja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta pārstāve Inga Vītola.

Kā sacīja Vītola, šovasar jau ir bijuši vairāki līdzīgi gadījumi, kad cilvēki guvuši līdzīgas traumas, neveiksmīgi gūstot izlidojušus bišu spietus.

Tāpat vakar traumas guvis 62 gadus vecs vīrietis, kurš kādā jaunbūvē nokritis no sastatnēm. Vīrietis ar smagu galvas traumu, kā arī pieres un deguna kaula lūzumu nogādāts slimnīcā. Savukārt Zemgalē 36 gadus vecs vīrietis, smēķējot pie atvērta loga, zaudējis līdzsvaru un kritis no trešā stāva, gūstot mugurkaula skriemeļa lūzumus.

Latvijā

Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes Dienvidkurzemes iecirkņa amatpersonas meklē bezvēsts prombūtnē esošo 1953.gadā dzimušo Elenu Fedorovu, kura vakar, 19.septembrī ap pulksten 12.00 izgāja no savas dzīvesvietas Liepājā, Siļķu ielā un līdz šim brīdim viņas atrašanās vieta nav zināma.

Svarīgākais