CSDD ar īsziņas starpniecību atgādinās par tehniskās apskates beigu termiņu

CSDD piedāvā jaunu pakalpojumu: īsziņu - atgādinājums par transportlīdzekļa tehniskās apskates beigu termiņu.

Īsziņas- atgādinājumi par transportlīdzekļu tehniskās apskates beigu termiņu tiks nosūtīts nedēļu pirms derīguma termina beigām un tekošajā dienā. Ar šo piedāvājumu tiek papildināts CSDD sniegto e-pakalpojumu klāsts. Atgādinām , ka direkcija jau vairāk nekā pusgadu piedāvā autovadītājiem internetā ērti, ātri un bez maksas saņem informāciju un pieteikties atgādinājumiem no Transportlīdzekļu un to vadītāju reģistra.

Pieteikties datu saņemšanai var, reģistrējoties interneta vietnē (www.csdd.lv) sadaļā e-pakalpojumi. Ar e-pakalpojumu starpniecību jebkurš cilvēks var saņemt visu informāciju par sevi kā autovadītāju un saviem transportlīdzekļiem, kā arī pieteikties atgādinājumiem par tehniskās apskates un OCTA beigu termiņiem. Pakalpojums ir pieejams fiziskām personām. Juridiskās personas var slēgt atsevišķus līgumus par informācijas un atgādinājumu saņemšanu.

CSDD turpina pilnveidot e-pakalpojumu sistēmu. Turpmāk atgādinājumus varēs saņemt arī SMS formātā, kā arī tiek radīta iespēja norēķināties internetā par CSDD sniegtajiem pakalpojumiem un apmaksāt soda naudas par pārkāpumiem ceļu satiksmē.