TV3 aicina Līgo vakaru pavadīta ar seriāla Uguns Grēks varoņiem

© publicitātes

TV3 aicina ar lustīgām dejām, dziesmām, tradīcijām un garšīgu mielastu sagaidīt un pavadīt svētkus.

Līgo dienā, 23.jūnijā, latviešu garam un noskaņai visiem TV3 skatītājiem būs iespējams vēlreiz noskatīties pašmāju seriālu Ēnu spēles. Turpinājumā TV3 ekrānos nonāks plašu popularitāti iemantojušais šovs Saimnieks meklē sievu ar Baibu Sipenieci-Gavari priekšgalā. Latviskās noskaņās varēs izbaudīt saimnieku un līgavu piedzīvojumus, uzzināt dažādas senas tradīcijas un vērot, kā saimniecēm veicas lauku darbos. Protams, arī attiecību smalkumi un jūtu pasaule šeit atklāsies, varēs ieraudzīt, kuru starpā uzliesmo simpātijas un īstas jūtas.

Jāņu dienā, 24.jūnijā, jau no paša rīta mazie skatītāji varēs mosties ar izklaidējošām animācijas filmiņām. 9:00 ieradīsies Ziņkārīgais Džordžs 2, 10:35 gaidāms stāsts par fermas iemītniekiem Reiz prērijā un 12:05 īstu jandāliņu sarīkos Runcis. Taču jau pēcpusdienā 13:40 varēs vērot fantāzijas, piedzīvojumu un mīlestības pilnu stāstu Zvaigžņu putekļi.

Bet pašā Jāņu vakarā, 24.jūnijā 20:15, pie TV3 skatītājiem ieradīsies teju visi mīlētākā seriāla UgunsGrēka aktieri, lai lustīgi pavadītu gada īsāko nakti. Koncertuzvedumā UgunsGrēks līgo Cinevillā ar skaistākajām Jāņu dziesmām priecēs Leons, Elizabete, Zenta, Vadims, Gunārs, Rita, Ziemelis, Ramona, Signe, Luīze, Jevgēņija, Lūcija un Silvija. Tajā netrūks nedz skaistu dziesmu un jautrības, nedz lustīgu deju un humora. Koncertuzvedumā būs iespējams dzirdēt gan Raimonda Paula, gan arī Ivara Vīgnera un citu komponistu populārās dziesmas no teātra un kino repertuāra. Par lustīgu svinēšanu visas nakts garumā rūpēsies Normunds Rutulis ar grupu un dīdžejs Roberts Lejasmeijers. Visi UgunsGrēka aktieri novēl saulainus Jāņus un lustīgu līgošanu, kā arī no sirds izbaudīt burvīgo īsākās nakts gaisotni kopā ar saviem mīļajiem!

Latvijā

Rīgas Pieminekļu aģentūra 25. septembrī Latgales parkā demontēja piemiņas zīmi – akmeni Maskavas dārza izveidei. Akmens uzstādīšana nebija saskaņota ne Rīgas būvvaldē, ne citā institūcijā, līdz ar to piemiņas zīme konkrētajā vietā uzstādīta un līdz šim atradās neatbilstoši normatīvajiem aktiem, informē Rīgas dome.