Diskutēs par cilvēka iespējām attīstīties krīzes skartajā valstī

Šodien un rīt, 29.novembrī, otro gadu pēc kārtas izziņas, atjaunotnes un kultūras centrs "Miervidi" rīkos publisko runu festivālu, kura tematika šogad būs veltīta ķermeņa, prāta un gara savienībai mūsdienīgas prakses cilvēka attīstības kontekstā.

Kā aģentūru LETA informēja festivāla rīkotāji, pasākuma laikā ar Latvijas publikai sagatavotiem stāstiem uzstāsies vairāki pieredzējuši mediķi, psihoterapteiti, jogas, meditācijas, akupunktūras, uztura, cigun un citu virzienu speciālisti.

Festivālā varēs dzirdēt vairākus iedvesmojošus stāstus par dzīvesveidu, kas stāv pāri ikdienai un veicina lielāku izpratni par katra iespējām būt laimīgam. Tie būs īsi un piepildīti stāsti par austrumu-rietumu skatījumu uz mūsu veselību un dzīvesveidu.

Festivālā šovakar paredzēta diskusija par to, kā cilvēkam attīstīties valstī, kas piedzīvo krīzi. Tajā piedalīsies medicīnas profesors ārsts Nikolajs Nikolajevs, psihoterapeite Inta Dzelme, imidžterapeits Aleksandrs Buse, jogas skolotāji Sada Sat Singh un Arnis Siliņš, kā arī makrobiotikas un pareiza uztura speciālists mediķis Roberts Lācītis un psihoterapeits Mihails Mošenkovs.

29.novembrī dažādās Rīgas vietās būs iespējams festivālā apspriestās prakses cilvēka attīstībai piedzīvot un izmēģināt dažādās meistarklasēs.

Latvijā

Latvijas pilsonis, miljardieris Pjotrs Avens vērsies ar iesniegumu Valsts policijā, lūdzot sākt kriminālprocesu pret nesen Latvijas pilsonību ieguvušo Dmitriju Savinu par apzināti nepatiesu izdomājumu tīšu izplatīšanu un neslavas celšanu, aģentūru LETA informēja Avena pārstāvji.