Iespējams, Zaharjins ievietots slimnīcā

© F64 Photo Agency

AS "Liepājas metalurgs" (LM) lielākais akcionārs Sergejs Zaharjins, iespējams, ievietots slimnīcā, - liecina portāla "liepajniekiem.lv" rīcībā esošā informācija.

LM sabiedrisko attiecību speciāliste Simona Laiveniece aģentūrai LETA atteicās sniegt komentārus, savukārt portāla redakcijai viņa izteikusies, ka Zaharjins kopš ceturtdienas, 16.maija, tiešām atrodas Liepājas Reģionālajā slimnīcā.

Liepājas Reģionālās slimnīcas sabiedrisko attiecību speciāliste Indra Grase minēto informāciju ne apstiprināja, ne noliedza.

Jau ziņots, ka kriminālprocesa gaitā, kas sākts saistībā ar iespējamu AS "Liepājas metalurgs" vadības noziedzīgu rīcību, Valsts policija (VP) šonedēļ veikusi 14 kratīšanas.

Pagaidām kriminālprocesā nevienai personai nav piemērots aizdomās turētā statuss, nav arī neviena aizturētā, taču cilvēki tiek pratināti.

Kratīšanas veiktas Rīgā, Liepājā un Jūrmalā. KNAB pārstāve Inta Šaboha aģentūrai LETA teica, ka patlaban saistībā ar "Liepājas metalurgu" birojs nav veicis nekādas darbības un pārbaudes.

Kratīšanas ir veiktas uzņēmuma akcionāru un amatpersonu dzīves un darba vietās, bet citos uzņēmumos kratīšanas nav veiktas.

Kratīšanās izņemti dažādi priekšmeti, tostarp datori un dokumenti. Izmeklēšanas darbībās piedalījās arī VP pretterorisma vienība "Omega".

Svarīgākais