Sociālajos tīklos satraukums par "Tele2" tīkla traucējumiem Rīgā

Īso vēstījumu sociālajā tīklā "Twitter" aptuveni stundu parādās pārdesmit cilvēku sūdzības par mobilo sakaru operatora "Tele2" tīkla traucējumiem Rīgas centrā, novēroja biznesa portāls "Nozare.lv".

"Tele2" sabiedrisko attiecību pārstāve Egita Māliņa sarunā ar "Nozare.lv" teica, ka centīšoties noskaidrot, kas noticis. Savukārt "Tele2" "Twitter" konta "@Tele2Latvia" operators, atbildot uz vairākiem klientu tvītiem, teica, ka pie tīkla traucējumu novēršanas tiekot strādāts.

Mobilo sakaru operatora ierakstos teikts, ka traucējumi konstatēti "atsevišķos Rīgas rajonos". Savukārt "Twitter" lietotāju sarunās arī izskanēja, ka Āgenskalnā un kādā citā precīzi nenosauktā vietā problēmu ar "Tele2" pārklājumu neesot.

Kā jau ziņots, 2011.gada jūlijā notika "Tele2" visas Latvijas un daļas kaimiņvalstu tīkla darbības sabrukums, ko izraisīja Rīgas centrāles elektropārveides iekārtu dzesēšanas sistēmas avārija un nokavēta signalizācijas iedarbošanās, kad elektrības padeves sistēma jau bija pārkarsusi un iestājies īssavienojums.

Tas, ka vairāki "Twitter" lietotāji ziņo, ka viņiem "Tele2" tīkls darbojas, ir pazīme, ka nav notikusi liela apjoma tīkla avārija.

Latvijā

Ar Latvijas Investīciju attīstības aģentūras (LIAA) atbalstu tapis seriāls "Misija latvietis", kura pirmizrāde būs skatāma šā gada 7.novembrī "LMT Viedtelevīzijā" un 14.novembrī LTV1, aģentūru LETA informēja LIAA.