Notiks labdarības gadatirgus smagi slimu bērnu atbalstam

Šodien notiks labdarības Lieldienu gadatirgus "Lieldienas skaistās", kurā ziedotie līdzekļi tiks nodoti labdarības fondam "Ticība, Cerība, Mīlestība", lai realizētu medicīniskās palīdzības sniegšanas projektus bērniem ar nopietniem balsta un kustību sistēmas traucējumiem, aģentūru LETA informēja labdarības biedrība "Irini".

Gadatirgus no plkst.13 līdz 18 notiks Rīgā, Baldones ielā 7,Centrālā tenisa kluba telpās.

Labdarības Lieldienu gadatirgū piedalīsies deju, koru un instrumentālie ansambļi. Notiks amatniecības un tautas mākslas meistarklases bērniem un pieaugušajiem. Apmeklētāji varēs piedalīties arī radošo darbu konkursā "Lieldienu dāvana".

Biedrība norāda, ka par izstādes-gadatirgus dalībniekiem kļūs amatnieki un meistari, skolu, jaunrades namu un tautas amatniecības pulciņu pasniedzēji un skolēni, kā arī zemnieku saimniecības, izdevniecības un grāmatu izplatītāji, sabiedriskās organizācijas, interešu klubi.

Ikviens interesents var iesniegt savus pašdarinātos izstrādājumus, sazinoties ar gadatirgus organizatoriem.

Latvijā

Zemkopības ministrijai (ZM) nepieciešams izveidot priekšlikumu par papildu pārtikas produktu grupām, kuras jāiekļauj aizliegto Krievijas un Baltkrievijas pārtikas produktu sarakstā un starp kurām varētu būt arī zivju produkti, otrdien valdības sēdē norādīja Ministru prezidente Evika Siliņa (JV)