Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Latvijā

Ķekavā bedres lāpīs ar audumu un līmlentu

Ķekavas novada Jaunatnes iniciatīvu centrs un Ķekavas novada jauniešu padome rīt, 24.aprīlī, plkst.15 Ķekavā rīko akciju ""Bliez no bedres!" lāpa bedres!".

Akcijas mērķis ir pievērst uzmanību ne tikai Ķekavas centrā esošo ielu sliktajam stāvoklim, bet arī popularizēt jauniešu rokmūzikas festivālu "Bliez no bedres 2013", kas norisināsies šī gada 1.jūnijā Ķekavā.

Nav jau nekāds, ka tāpat kā citur Latvijā, arī Ķekavas novadā, braucot ar riteni, skrituļslidām vai vienkārši pastaigājoties pa bedrainajām ielām, situācija ir ļoti bēdīga - cauras riepas, gūtas traumas.

Jauniešu iecerētā akcija - bedru lāpīšanas procedūra notiks visai  interesantā veidā. Bedrēs tiks iebērtas baltās smiltis, nolīdzinot bedres dziļumu, pa virsu uzklāti krāsaini auduma ielāpi, kuri tiks nostiprināti ar celtniecības līmlentu. Netālu no bedru lāpīšānas vietas tiks izvietotas zīmes - "Uzmanību! Lāpītas bedres!" Akcijas organizatori cer šādi ne tikai pievērst sabiedrības uzmanību ielu seguma problēmai, bet iepriecināt arī Ķekavas novada iedzīvotājus. 

Bedres tiks lāpītas Ķekavā, Gaismas ielas 19 posmā - no korpusa nr.1 līdz nr.15. Akcijas norises laiks plkst.15.00 - 17.00.