Lielās talkas laikā "Rimi" cienās talciniekus ar pīrāgiem

© Nra arhīvs

Lai Lielā talka ikvienam būtu ne tikai iespēja piedalīties Latvijas sakopšanā, bet arī labi pavadīts laiks kopā ar ģimeni un draugiem, Rimi Lielās talkas dienā, 27.aprīlī, astoņās Latvijas pilsētās nodrošinās muzikantu uzstāšanos un bezmaksas spēcinošas uzkodas talciniekiem.

Kopumā vairāk nekā 85 talkošanas vietās Rīgā, Dobelē, Valmierā, Madonā, Bauskā, Jelgavā, Liepājā un Ventspilī piestās īpaši organizēti Rimi talkas autobusi, lai lielisku mūziķu pavadībā uzmundrinātu talciniekus, kā arī cienātu ar pīrādziņiem, maizītēm un citiem gardumiem.

Rimi visiem Latvijas talciniekiem sagādājis lustīgu muzikantu uzstāšanos, kā arī gardu uzkodu galdu - kopumā piecus tūkstošus pīrāgu un maizīšu, 500 litrus ūdens un sulas.

Turklāt ikvienam rīdziniekam ir iespēja izmantot tirdzniecības centra Damme un Rimi nodrošināto autobusu, kas bez maksas nogādās lielākajās talkošanas vietās pilsētā.

Lielā talka visā Latvijā notiks sestdien, 27.aprīlī. Par tās vadmotīvu šogad izvēlēts sauklis "Tīra Latvija sākas Tavā galvā!", aicinot cilvēkus ne tikai sakopt apkārtni, bet arī savā ikdienas dzīvē piemērot principus, kas atbilst Lielās talkas galvenajam mērķim - Latvijai 2018. gadā kļūt par tīrāko valsti pasaulē.

Svarīgākais