Pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti 28 ceļu satiksmes negadījumi

Pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti 28 ceļu satiksmes negadījumi, no tiem trijos cieta cilvēki.

Valsts policijas Preses un sabiedrisko attiecību birojā informēja, ka Rīgas reģionā reģistrēti 23 ceļu satiksmes negadījumi, trijās avārijās cieta cilvēki.

Ap plkst.9.50 Ogrē, Brīvības ielā, 1985.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu ''BMW'' uz gājēju pārejas notrieca velosipēdisti, 1975.gadā dzimušu sievieti, kura ar dažādām traumām nogādāta slimnīcā.

Ap plkst.18 Rīgā, Anniņmuižas ielā, 1951.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu ''Renault'' uz gājēju pārejas notrieca 1989.gadā dzimušu jaunieti, kura ar dažādām traumām nogādāta slimnīcā.

Ap plkst.20.05 Rīgā, Brīvības ielā, 1939.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu ''Subaru'' notrieca gājēju, 1963.gadā dzimušu sievieti, kura ar dažādām traumām un alkohola reibumā nogādāta slimnīcā.

Latvijā

Speciālos avio līgumreisus valsts amatpersonas varēs izmantot gan ārkārtas situācijās vai izņēmuma stāvoklī, gan gadījumos, kad regulārie komercreisi ir jāgaida ilgāk par 12 stundām pirms vai pēc apmeklējamā pasākuma, paredz Valsts kancelejas (VK) izstrādātie grozījumi regulējumā par kārtību, kādā atlīdzināmi ar komandējumiem saistītie izdevumi.

Svarīgākais