Pasniegta NEPLP jaunā "Celmlauža balva"

Pirmajā Radio un televīzijas dienas sarīkojumā Nacionālā elektronisko plašsaziņas līdzekļu padome (NEPLP) "Celmlauža balvu" par radošu inovāciju Latvijas elektronisko plašsaziņas līdzekļu darbības jomā pasniegusi Latvijas reģionālo un vietējo televīziju kanālam "Re:TV", informēja NEPLP Informācijas centra vadītāja Sanita Blomniece.

Kā ziņots, ar Radio un televīzijas dienu NEPLP vēlas sekmēt mediju darba un žurnālistikas attīstību Latvijā un sniegt ieguldījumu modernas nacionālās informatīvās telpas veidošanā.

NEPLP Radio un televīzijas dienu rīko sadarbībā ar Gētes institūtu Latvijā, Francijas institūtu Latvijā, Latvijas Universitāti un Rīgas Stradiņa universitāti. Ar Radio un televīzijas dienu NEPLP vēlas sekmēt mediju darba un žurnālistikas attīstību Latvijā un sniegt ieguldījumu modernas nacionālās informatīvās telpas veidošanā, padome skaidro savu iniciatīvu.

"Re:TV" pārraidi sāka 2012.gada 20.jūnijā "Lattelecom" Interaktīvajā televīzijā, apvienojoties 12 Latvijas reģionālajām un vietējām televīzijām. Patlaban "Re:TV" piedāvā 14 reģionālo televīziju saturu, jo programmu klāstam pērnā gada nogalē pievienojās "Dagdas televīzija" un Daugavpils televīzija "Dautkom".

No 28.februāra "Re:TV" ir skatāma arī "Lattelecom" virszemes televīzijas ekonomiskajā pakā, kas redzama visā Latvijā.

Svarīgākais