Seko līdzi solījumiem, ko vēlētājiem dod Rīgas atslēgu tīkotāji!

Šonedēļ sācies aktīvākais priekšvēlēšanu laiks. Līdz pašvaldības vēlēšanām atlikušas tikai astoņas nedēļas, kuru laikā partijas izvērtīs vissīvāko cīņu par balsotāju simpātijām. Šīs nedēļas nogalē tiks dots starts arī sarakstu iesniegšanai, konkretizējot tos cilvēkus, kuri pārstāvēs partijas dažādos reģionos.

Arī portāls nra.lv, sekojot līdzi cīņai par galvaspilsētas atslēgām, sāk publicēt Rīgas mēra amata kandidātu atbildes uz rīdziniekiem svarīgiem jautājumiem.

Turpmākās astoņas nedēļas - katru otrdienu - portālā nra.lv būs lasāmi visu lielāko partiju līderu solījumi tādās aktuālās nozarēs kā garās rindas bērnudārzos, katastrofālā situācija ar ietvju segumiem iekšpagalmos, sabiedriksā transporta cenu politika, dzīvokļu rindas, pabalsti utml. Sadaļā "Pašvaldību vēlēšanas" uz rīdzinieku jautājumiem atbildēs Nils Ušakovs (SC), Sarmīte Ēlerte (Vienotība), Baiba Broka (VL!-TB/LNNK), Inga Antāne (RP), Guntis Belēvičs (LZP) un Armands Krauze (LZS).

Latvijā

Viena no Latvijas izcilāko sportistu kalvēm – Murjāņu sporta ģimnāzija – šobrīd saskaras ar finansiālām grūtībām. Skola, kas gadiem ilgi ir veidojusi nākotnes olimpiešus un čempionus, tagad stāv izaicinājumu priekšā. Kā šī situācija ietekmēs jauno sportistu sagatavošanu un kas tiek darīts, lai atrisinātu problēmas? Par to vairāk stāsta TV kanāla 360 raidījums “360 ZIŅneši”.

Svarīgākais