Kravas automašīna nobraukusi no ceļa un ietriekusies kokos

Vakar Varakļānu novadā no ceļa nobraukusi un kokos ietriekusies kāda kravas automašīna.

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā aģentūru LETA informēja, ka autoceļa Jēkabpils-Rēzekne 59.kilometrā 1972.gadā dzimis vīrietis ar kravas automašīnu "Scania" nobrauca no ceļa un ietriecās ceļa malā augošos kokos. Automašīnas vadītājs ar dažādām traumām nogādāts slimnīcā.

Savukārt Pārgaujas novadā, autoceļa Inčukalns-Valmiera-Igaunijas robeža 48.kilometrā, 1954.gadā dzimis vīrietis ar kravas automašīnu "Scania" sadūrās ar automašīnu "Ford Tourneo", kuru vadīja 1956.gadā dzimis vīrietis. Negadījumā cieta automašīnas "Ford" vadītājs, kurš pēc medicīniskās palīdzības sniegšanas uz vietas atlaists mājās. Cieta arī minētās automašīnas pasažiere, 1957.gadā dzimusi sieviete, kura ar traumām nogādāta slimnīcā, bet pēc medicīniskās palīdzības sniegšanas devusies mājās.

Kopumā pagājušajā diennaktī valstī reģistrēti 53 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši astoņi cilvēki. Rīgas reģionā reģistrētas 25 avārijas, kurās cieta seši cilvēki.

Ceļu policijas darbinieki pagājušajā diennaktī Latvijā aizturēja 12 transportlīdzekļu vadītājus, kuriem alkohola koncentrācija organismā pārsniedza atļauto normu. Deviņi no tiem bija autovadītāji, trīs - velosipēdu un motorolleru vadītāji.

Rīgas reģionā par braukšanu reibumā aizturēti septiņi transportlīdzekļu vadītāji, pieci - autovadītāji, divi - velosipēdu un motorolleru vadītāji.

Latvijā

Ar Latvijas Investīciju attīstības aģentūras (LIAA) atbalstu tapis seriāls "Misija latvietis", kura pirmizrāde būs skatāma šā gada 7.novembrī "LMT Viedtelevīzijā" un 14.novembrī LTV1, aģentūru LETA informēja LIAA.