Ogres muzejā notiks Lieldienu izdarības bērniem un vecākiem

© F64

Šodien Ogres Vēstures un mākslas muzejā Lieldienu izdarības bērniem un vecākiem piedāvās zaķis Oliņš-Boliņš, informē muzeja sabiedrisko attiecību speciāliste Santa Šustere.

Plkst.12 Lieldienu zaķis Oliņš-Boliņš svinīgi atklās ar mēbelītēm papildināto bērnu rotaļu stūrīti. Tā kā muzejā patlaban apskatāma izstāde "Kaķu laiks", šajās Lieldienās kopā ar zaķi Oliņu-Boliņu varēs atcerēties arī par kaķiem - bērnu stūrītī būs pieejamas īpašas kaķu darba lapas krāsošanai un uzmanības pārbaudīšanai.

Mazliet pēc plkst.12 muzeja ekspozīcijā kopā ar Oliņu-Boliņu un viņa draugiem būs iespēja noskatīties Rozes Stiebras multfilmu "Kaķīša dzirnavas", bet vēlāk zaķis aicinās izkustēties, laukumā pie muzeja kopā ejot rotaļās, spēlējot spēles un šūpojoties.

Bērni tiek aicināti ņemt līdzi mājās krāsotās olas, lai ar tām piedalītos konkursā par skaistāko, neparastāko, asprātīgāko vai apaļāko olu.

Latvijā

Vēl viena vasara – vēl viena apgleznota siena! Ar iespaidīgu Francijas ielu mākslinieka Aéro darbu Krišjāņa Valdemāra ielā 56, Liepājā, šajā nedēļas nogalē tiks papildināts sienu gleznojumu maršruts, ko, kā ierasts, pateicībā par vēl vienu brīnišķīgu vasaru Liepājas pludmalē, dāvina pludmales kafejnīca "Red Sun Buffet", informē "Red Sun Buffet Beach Bar" līdzīpašnieks Mareks Alberts.