Premjers mudina Ķīli mainīt darba stilu

Izglītības ministram Robertam Ķīlim ir jāpārskata savs darba stils, šorīt telekompānijā LNT izteicās premjers Valdis Dombrovskis (V), vērtējot biežos Ķīļa demisijas pieprasījumus.

Dombrovskis izvairījās atbildēt uz jautājumu, vai viņš ir apmierināts ar Ķīļa darbu. Tā vietā premjers uzsvēra, ka Ķīlim ir daudz konfliktu ar nozarē strādājošajiem un ministrs saņēmis visvairāk demisijas pieprasījumu, "kas liek izdarīt secinājumus".

Premjers mudināja Ķīli pārvērtēt savu darba un komunikāciju stilu, vairāk skaidrojot savas ieceres iesaistītajām pusēm. Dombrovskis šo jautājumu vairākkārt esot pārrunājis arī ar pašu Ķīli.

Kopumā demisijas pieprasījumi valdības darbu ietekmē negatīvi, atzina premjers. Savukārt pēc iekšlietu ministra Riharda Kozlovska (RP) demisijas atsaukuma premjeram šķiet, ka nacionālā apvienība un Reformu partija ir spējušas vismaz daļēji nogludināt attiecības.

Latvijā

Tiem cilvēkiem, kuru kopējie ienākumi no darījumiem ar kapitāla aktīviem 2024.gada trešajā ceturksnī, no jūlija līdz septembrim, bija vairāk nekā 1000 eiro, līdz 2024.gada 15.oktobrim ir jādeklarē ienākumi no kapitāla pieauguma. Aprēķinātā nodokļa summa jāiemaksā Vienotajā nodokļu kontā līdz 2024.gada 23.oktobrim, ziņo Valsts ieņēmumu dienests (VID).

Svarīgākais