Interneta lielveikalā gada laikā iegādājas 27 000 biezpiena sieriņu un 15 tonnu sveramo kartupeļu

© F64

Svinot viena gada jubileju, Latvijā pirmais interneta lielveikals e-Maxima.lv apkopojis interesantākos datus par pirmā gada darbību. Kopumā e-lielveikals Rīgā, Pierīgā un Jūrmalā veicis 15 000 piegāžu - no tām lielākā pasūtījuma kopsumma vienam kientam gada periodā ir 4 389 latu vērtībā. Lojālākais klients gada laikā interneta lielveikalā iepircies 113 reizes.

E-Maxima.lv klienti ir ļoti iecienījuši biezpiena sieriņus "Kārums" - gada laikā interneta lielveikals ir piegādājis aptuveni 27 000 šo sieriņu. Tāpat 12 mēnešu laikā pie klientiem nogādāts arī 90 000 vistu olu.

Tomēr kopumā vispopulārāko produktu sarakstu topā ir preces, kuras to svara vai izmēru dēļ ir ērtāk saņemt mājās, nevis pašiem tās atgādāt no veikala - īpaši, ja ģimenes īpašumā nav automašīnas. Izmantojot e-lielveikala produktu piegādi, kopumā klienti gada laikā ir saņēmuši 60 tonnu dzeramā ūdens, 20 tonnu piena, 15 tonnu sveramo kartupeļu, 6 tonnas banānu, 5,5 tonnas cukura. Tāpat piegādātas arī 3,5 tonnas sveramo sīpolu un 6 tonnas tomātu.

Latvijā

Finanšu ministrija (FM) ir sagatavojusi un iesniegusi saskaņošanai Solidaritātes iemaksas likumu, kas nosaka pienākumu Latvijā reģistrētām kredītiestādēm, kā arī citu valstu kredītiestāžu filiālēm Latvijā veikt solidaritātes iemaksu.