Pirmajā dienā skrējienam kāzu kleitās un šineļos pieteikušies 24 dalībnieki

© Raitis Plauks, F64 Photo Agency

Sestdien, kāzu izstādes WedExpo Day4You ietvaros tika atklāta pieteikšanās kāzu kleitu un šineļu skrējienam, kas notiks 1.jūnijā Mežaparkā skrējiena "Zelta Keda" ietvaros. Jau pirmajā dienā skrējienam pieteikušies 24 dalībnieki - 23 meitenes un viens puisis.

"Pagājušajā gadā līgavas tērpā kopā skrēja 33 dalībnieki, tādēļ esam pozitīvi pārsteigti par tik lielu rezultātu jau pirmajā pieteikšanās dienā," stāsta skrējiena organizatore Daiga Bitēna. "Tas nozīmē tikai vienu - šogad pasākums būs plašāks un vēl interesantāks kā pērn. Galvenais pārsteigums, kas redzams interesentu acīs, ir tas, ka šī ir iespēja iegūt kāzu kleitu par izsmiekla cenu - par skrējiena dalības maksu. Saņemam daudz jautājumu par to šo tēmu. Tādēļ vēlreiz uzsveru: jā, piesakoties skrējienam, kleitu vai šineli piešķir pasākuma rīkotāji. Tērps pēc skrējiena paliek dalībnieka īpašumā. Protams, ir atļauts startēt savos tērpos."

Latvijā

Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Rīgas Austrumu pārvalde meklē bezvēsts prombūtnē esošo 2014. gadā dzimušo Gabrielu Krūmiņu. Zēns šā gada 19. septembrī izgāja no mājām Rīgā, Krustpils ielā, lai it kā dotos uz skolu Rīgā, Sesku ielā, taču uz mācību stundām nav ieradies. Gabriels nav atgriezies mājās.