Vīriešu dienas bēdīgās pieredzes iespaidā "airBaltic" norāda: izpārdošana 8. martā - tikai sakritība

Jānis Vanags, AS "Air Baltic Corporation" korporatīvo komunikāciju viceprezidents norāda: šonedēļ sākas airBaltic vērienīgākā lidojumu izpārdošana jeb SuperSaver, kas iekrīt 8. martā. Šī diena vairākos airBaltic galamērķos pazīstama kā Starptautiskā sieviešu diena, taču airBaltic pēdējā laikā saņēmis stingru kritiku par lidojumu izpārdošanas kampaņām "nepareizos datumos".

Kā zināms, 23. februārī airBaltic bija uzsācis lidojumu izpārdošanu, definējot to kā vīriešu dienas akciju. Satiksmes ministrs Aivis Ronis šo kampaņu nodēvēja par politiski nekorektu. Viņš pauda sašutumu par reklāmas aktivitāti, to saistot ar bijušas valsts PSRS militāriem svētkiem – Padomju armijas un Jūras kara flotes dienu. Šī iemesla dēļ ministrs atsauc SM pārstāvi  lidsabiedrības padomē Kasparu Brškenu, jo uzskatīja, ka viņš nav pienācīgi kontrolējis uzņēmuma darbu.

Bēdīgās pieredzes mākta, kompānija airBaltik jau šobrīd steidzas attaisnoties par 8. marta akciju. "Ja kādu šīs lēto lidojumu izpārdošanas kampaņas un aicinājumi ceļot ir aizvainojuši - mēs no sirds atvainojamies, jo tas bijis neapzināti. Mūsu vienīgais un patiesais iemesls ir veicināt ceļošanu, un mēs turpināsim piedāvāt labākus ceļošanas nosacījumus, tai skaitā uz jaunajiem galamērķiem - Rijeku, Olbiju, Prāgu, Maltu, Larnaku, Hevīzu pie Balatona.

airBaltic ir aviokompānija, kas aicina cilvēkus ceļot - mēs iepriekš esam piedāvājuši lidojumu atlaides gan Halovīna dienā, Valentīna dienā, kā arī daudzos citos gadījumos. airBaltic nodrošina tiešos lidojumus no Rīgas uz 60 galamērķiem. Neatkarīgi no izlidošanas vietas airBaltic piedāvā ērtus savienojumus no sava Ziemeļu tranzītmezgla Rīgā uz galamērķiem aviokompānijas maršrutu tīklā Skandināvijā, Eiropā, NVS un Tuvajos Austrumos.