Sestdiena, 27.aprīlis

redeem Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

arrow_right_alt Latvijā

Mācītāji un psihoterapeiti stāstīs par dvēseles dziedināšanu

Ar moto "Iedegties un neizdegt!" 1.martā un 2.martā Rīgā notiks Dvēseles dziedināšanas dienu pasākumi, pulcējot tos, kurus interesē kristīgs skatījums uz psiholoģiju, dvēseles ārstēšanu un cilvēku savstarpējām attiecībām.

Laicīgi reģistrējoties internetā, ikvienam ir iespēja piedalīties lekcijās un semināros, ko vadīs Žozefs Bastēns, Kristīne un Edgars Maži, Rinalds Grants, Andris Kravalis, Deivids Maikls Kariljo un vēl desmit garīdznieki, psihoterapeiti, teologi, psihologi un pedagogi.

Lekcijas, semināri, garīgie vingrinājumi, mazās grupas, personiskas sarunas, grāmatu galdi un pielūgsme - Dvēseles dziedināšanas dienu programma galvenokārt veidota pašu dalībnieku garīgajai izaugsmei un dvēseļu dziedināšanai, bet būs arī īpaši semināri garīdzniekiem un tiem, kas vēlas kļūt par kristīgajiem padomdevējiem vai izveidot atbalsta programmu savā draudzē.

LELB arhibīskaps Jānis Vanags: "Pirms taujāt par pēcnāves dzīvi, vajadzētu vispirms pavaicāt ne mazāk svarīgu jautājumu - vai man ir dzīve pirms nāves? Bieži vien to, kā dzīvojam, ir grūti nosaukt par dzīvi. Arī pirmsnāves dzīvei vajag augšāmcelšanos."

Šis ir ekumēnisks pasākums, kurā aicināti piedalīties ne tikai kristīgo draudžu locekļi, bet ikviens, kurš meklē garīgu atbalstu vai interesējas par teoloģiju un psiholoģiju.

Dvēseles dziedināšanas dienas rīko DOMINUS kopiena sadarbībā ar Lutera Akadēmiju, LELB Jauniešu centru, Sv.Gregora kristīgās misijas centru, nodibinājumu "Partneri", Pestīšanas armiju, Latvijas Bībeles Centru un programmu "Īsta brīvība".