Rīgā automašīna notriec gājēju un aizbrauc no notikuma vietas

Vakar Rīgā pagaidām nenoskaidrots vadītājs ar automašīnu "Audi" notrieca kādu 50 gadus vecu sievieti un aizbrauca no notikuma vietas.

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā aģentūru LETA informēja, ka Andreja Saharova ielā automašīna "Audi", kuru vadīja pagaidām nenoskaidrots vadītājs, notrieca gājēju, 1962.gadā dzimušu sievieti, kura ar dažādām traumām nogādāta slimnīcā. Automašīna aizbrauca no notikuma vietas. Patlaban policijas darbinieki meklē personu, kura vadīja minēto auto.

Savukārt Bauskas novadā 1985.gadā dzimis vīrietis netika galā ar automašīnas "Opel Astra" vadību, nobrauca no ceļa un apgāzās. Ceļu satiksmes negadījumā cieta automašīnas vadītājs un pasažiere, 1992.gadā dzimusi sieviete. Abiem cietušajiem mediķi konstatēja sasitumus.

Kopumā pagājušajā diennaktī valstī reģistrēti 47 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cieta trīs cilvēki. Rīgas reģionā reģistrētas 18 avārijas, kurās cietis viens cilvēks.

Ceļu policijas darbinieki pagājušajā diennaktī Latvijā aizturēja septiņus transportlīdzekļu vadītājus, kuriem alkohola koncentrācija organismā pārsniedza atļauto normu. Pieci no tiem bija autovadītāji, divi - velosipēdu un motorolleru vadītāji.

Rīgas reģionā par braukšanu reibumā aizturēti pieci transportlīdzekļu vadītāji, no kuriem četri bija autovadītāji un viens velosipēdists.

Latvijā

Ar Latvijas Investīciju attīstības aģentūras (LIAA) atbalstu tapis seriāls "Misija latvietis", kura pirmizrāde būs skatāma šā gada 7.novembrī "LMT Viedtelevīzijā" un 14.novembrī LTV1, aģentūru LETA informēja LIAA.