Latvijā pagājušā naktī zemākā temperatūra bija Zosēnos - mīnus 26 grādi

Latvijā pagājušā naktī zemākā temperatūra bija Zosēnos, kur fiksēti mīnus 26 grādi, aģentūrai LETA pastāstīja Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas aģentūrā.

Mīnus 25 grādi konstatēti Ziemeļvidzemē - Ainažos un Rūjienā. Mīnus 24 grādi bijuši Latgalē - Rēzeknē un Daugavpilī. Skrīveros un Pļaviņās bijuši mīnus 22 un 21 grāds un līdzīga temperatūra fiksēta arī Jelgavā un Bauskā.

Siltāk attiecīgi pagājušā naktī bijis piekrastes rajonos - mīnus 8 grādi fiksēti Kolkā, Ventspilī, Pāvilostā, un Kuldīgā. Mīnus 9 grādi konstatēti Liepājā un Mērsragā.

"Šonakt temperatūra saglabāsies diezgan līdzīgi kā bija iepriekšējā naktī - varbūt par kādu vienu vai diviem grādiem būs aukstāks. Un arī tāpat kā iepriekšējā naktī - austrumos varētu būt aukstāks," norādīja aģentūrā.

Latvijā

Augstākā tiesa atteikusies ierosināt kasācijas tiesvedību lietā, kurā bijušajam Valsts ieņēmumu dienesta (VID) Personālvadības pārvaldes direktora vietniekam Uldim Bāram piespriests sabiedriskais darbs par apzināti nepatiesu ziņojumu par sevišķi smaga nozieguma izdarīšanu nolūkā panākt kriminālprocesa sākšanu pret noteiktām amatpersonām, noskaidroja aģentūra LETA.

Svarīgākais