Vidzemē un Rīgas apkaimē uz ceļiem veidojas melnais ledus

Ainažu, Valmieras un Siguldas virzienā, kā arī uz Rīgas apvedceļa Baltezers - Saulkalne veidojas melnais ledus, informē Latvijas Valsts ceļi

Ainažu virzienā līdz Bīriņu pagriezienam, Siguldas virzienā līdz Raunas pagriezienam un Valmieras virzienā līdz Strenčiem, kā arī uz Rīgas apvedceļa Baltezers - Saulkalne snieg, kā rezultātā veidojas melnais ledus. Ceļus kaisa.

Meteorologi prognozē, ka naktī gaidāma ilgstoša snigšana, tāpēc šonakt un rīt no rīta braukšanas apstākļi varētu būt apgrūtināti.

Ceļu ziemas dienesti cauru diennakti seko līdzi laikapstākļiem un ceļu stāvoklim, taču intensīvas snigšanas laikā ceļu pilnībā atbrīvot no sniega nav iespējams.

Tāpat atgādinām, ka autoceļi ir sadalīti dažādās uzturēšanas klasēs un tiek tīrīti prioritārā secībā, proti, vispirms tiek tīrīti un apstrādāti valsts galvenie un pēc tam reģionālie un vietējie autoceļi atbilstoši to uzturēšanas klasēm.

Plašāku un detalizētu informāciju par braukšanas apstākļiem un autoceļu ziemas uzturēšanas klasēm un prasībām varat iegūt, www.lvceli.lv, www.celugids.lv, kā arī zvanot pa bezmaksas diennakts informatīvo tālruni 80005555.

Svarīgākais