Ziemassvētkos sabiedriskais transports Rīgā kursēs pēc brīvdienu grafika

Šajā nedēļas nogalē un Ziemassvētku brīvdienās sabiedriskais transports Rīgā kursēs pēc brīvdienu grafika, aģentūru LETA informēja pašvaldības SIA "Rīgas satiksme" preses sekretārs Viktors Zaķis.

Pasažieriem, kuri ir iegādājušies braukšanas kartes darba dienām, jāņem vērā, ka 24., 25. un 26.decembrī darba dienu mēneša abonementa biļetes nebūs derīgas braukšanai sabiedriskajā transportā.

Nakts satiksme tiks organizēta naktī uz 22.decembri un naktī uz 23. decembri. Minibusi 24., 25. un 26.decembrī kursēs pēc saīsināta grafika. Precīzāku informāciju par minibusu maršrutu kursēšanu šajos datumos var saņemt, zvanot uz "Rīgas satiksmes" bezmaksas tālruni 80001919.

Rīgas pilsētas pašvaldības maksas autostāvvietas 24., 25. un 26.decembrī varēs izmantot bez maksas, izņemot autostāvvietas, kas ierīkotas Vecrīgā - tur par auto novietošanu būs jāmaksā.

Tāpat 24., 25. un 26, decembrī klientu ērtībām darbosies klientu apkalpošanas centrs Spīķeru ielā 1 no plkst.10 līdz 16, bet pārējie klientu apkalpošanas centri šajās dienās būs slēgti.

Latvijā

Zemkopības ministrijai (ZM) nepieciešams izveidot priekšlikumu par papildu pārtikas produktu grupām, kuras jāiekļauj aizliegto Krievijas un Baltkrievijas pārtikas produktu sarakstā un starp kurām varētu būt arī zivju produkti, otrdien valdības sēdē norādīja Ministru prezidente Evika Siliņa (JV)