Velgas Vītolas vietā darbā pieņemta jauniete ar vidusskolas izglītību

© F64 Photo Agency

No darba atbrīvotās zvērkopes Velgas Vītolas vietā darbā pieņemta 21 gadu veca jauniete ar vidusskolas izglītību, atsaucoties uz LNT raidījumu "900 sekundes", vēsta portāls Tvnet.lv.

Zvēru kopšanā jaunietei ir tikai trīs mēnešu pieredze. Meitene raidījumam atzīst, ka vēl tikai mācās saprasties ar visiem 50 zvēriem, kuri tagad ir viņas aprūpē. Tieši Vītola jauno meiteni pirms trim mēnešiem apmācījusi amatā.

Vītola, kura par zvērkopi nostrādājusi 32 gadus un pēc izglītības ir zooinženiere, absolvējusi Latvijas Lauksaimniecības akadēmiju, neizprot, kāpēc vadība grib veidot jaunu un profesionālu komandu bez cilvēkiem, kuriem ir uzkrāta pieredze.

Šobrīd takās septiņu darbinieku vietā palikuši četri, komandai nedēļas beigās pievienosies arī otra zvērkope, kura arī ir gados jauna. Viņa studē Latvijas Lauksaimniecības universitātē.

Latvijā

Vēl viena vasara – vēl viena apgleznota siena! Ar iespaidīgu Francijas ielu mākslinieka Aéro darbu Krišjāņa Valdemāra ielā 56, Liepājā, šajā nedēļas nogalē tiks papildināts sienu gleznojumu maršruts, ko, kā ierasts, pateicībā par vēl vienu brīnišķīgu vasaru Liepājas pludmalē, dāvina pludmales kafejnīca "Red Sun Buffet", informē "Red Sun Buffet Beach Bar" līdzīpašnieks Mareks Alberts.

Svarīgākais