Lai "nekarsētu" pircējus, tirdzniecības centrā pirmo reizi iekārtota garderobe

© Publicitātes foto

1.decembrī t/c Riga Plaza telpās atvērta garderobe - ziemas sezonai, piedāvājot apmeklētājiem ērti veikt savus iepirkumus, atstājot ziemas virsdrēbes garderobē.

Par ziemas virsdrēbēm iepirkumu laikā, sūdzas daudzi apmeklētāji. Apģērbs ir atbilstošs ziemas apstākļiem, taču temperatūra iekštelpās ir 22 grādiem. Jo ilgāks ir tirdzniecības centrā pavadītais laiks, jo kaitinošāka ir ziemas jaka, kas ir mugurā, bet mētelis pāri rokai - noteikti nav labākais kompanjons iepērkoties!

Vidējais laiks, ko cilvēki pavada iepērkoties, ir vismaz 2-3 stundas. Kā liecina aptaujas dati, tad vairāk kā 90% apmeklētāju pavada tajos ilgāk par 30 minūtēm savu pirkumu veikšanai. Ziemas virsdrēbes iekštelpās, kurās vidējā temperatūra ir 22 grādi, iepirkšanās procesu padara nepatīkamu, nogurdinošu un pat neveselīgu.

Pēc daudzu cilvēku izrādītās intereses un pakalpojuma aktualitātes ziemas sezonā, tika izveidots šāda veida pakalpojums tirdzniecības centriem. Kā pirmais no tirdzniecības centriem atsaucību izrādīja t/c Riga Plaza, kurā šis pakalpojums tiek piedāvāts jau no šī gada 1.decembra.