Sabiedrības krējums uzlabos savu karmu, piedaloties labdarībā

Jau trešo gadu labdarības organizācija "Gaišie Spārni" sadarbībā ar klubu "Coyote Fly" rīko gada nogales iedvesmojošāko līdzekļu vākšanas pasākumu "Karma Supercharge" (karmas uzlabošana), lai Ziemassvētkos iepriecinātu trūcīgo ģimeņu bērnus. Pasākuma mērķis - vākt līdzekļus trūcīgajām ģimenēm no vairākiem Latvijas novadiem.

Pagāšajā gadā, šis pasākums guva lielu atsaucību, un pateicoties ziedotājiem, ģimenēm un bērniem tika saziedots vairāk kā 2500 latus.

Pasākumā "Karma Supercharge" kopā ar "Gaišajiem Spārniem" aicinās piedalīties labdarības akcijā vairāki Latvijā pazīstami cilvēki. Šī vakara vadītāja: Anna Rozīte, kā arī tādi pazīstami mūziķi kā DJ Markus Riva, Kristīne Grundmane & Jānis Danēvičs un Liene Šomase.

Latvijā

Zemkopības ministrijai (ZM) nepieciešams izveidot priekšlikumu par papildu pārtikas produktu grupām, kuras jāiekļauj aizliegto Krievijas un Baltkrievijas pārtikas produktu sarakstā un starp kurām varētu būt arī zivju produkti, otrdien valdības sēdē norādīja Ministru prezidente Evika Siliņa (JV)