Jelgavas novadā vieglā automašīna notriec divus gājējus

Vakar Jelgavas novadā vieglā automašīna notrieca divus gājējus.

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā aģentūru LETA informēja, ka Svētē 1975.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu "Audi A3", neizvēlējās ceļam un laika apstākļiem drošu braukšanas ātrumu, netika galā ar automašīnas vadību, kā rezultātā automašīna notrieca 1945.gadā dzimušu sievieti un 1958.gadā dzimušu sievieti. Abas cietušās gājējas nogādātas slimnīcā un pēc medicīniskās palīdzības sniegšanas devušās mājās.

Savukārt Brocēnos, Skolas un Jaunatnes ielas krustojumā, 1985.gadā dzimuša vīrieša vadīta automašīna "BMW 325" uzslīdēja gājējai, 1929.gadā dzimušai sievietei, kura ar dažādām traumām nogādāta slimnīcā.

Rīgā, Valdeķu ielā, pagaidām nenoskaidrots vadītājs ar automašīnu "Nissan Primera" notrieca gājēju, 1936.gadā dzimušu sievieti. Automašīnas vadītājs aizbrauca no notikuma vietas. Cietusī gājēja nogādāta slimnīcā, no kurienes pēc medicīniskās palīdzības sniegšanas devusies mājās.

Kopumā pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti 66 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 15 cilvēki. Rīgas reģionā reģistrētas 26 avārijas, kurās cieta divi cilvēki.

Ceļu policijas darbinieki pagājušajā diennaktī Latvijā aizturēja piecus transportlīdzekļu vadītājus, kuriem alkohola koncentrācija organismā pārsniedza atļauto normu. Četri no tiem bija autovadītāji, viens - velosipēdists.

Rīgas reģionā par braukšanu reibumā aizturēti četri transportlīdzekļu vadītāji - trīs autovadītāji un viens velosipēdists.

Svarīgākais