Automašīna lielā ātrumā taranē Jūrmalas Pašvaldības policijas posteni

© Valsts policija

Naktī uz trešdienu kāda automašīna lielā ātrumā ietriekusies Jūrmalas Pašvaldības policijas postenī, liecina informācija Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes oficiālajā "Facebook" lapā.

Avārija notikusi plkst.1.15 Jūrmalā, Asaru prospekta krustojumā ar Talsu un Ventspils šoseju. Automašīnai "Opel Astra" pie stūres sēdējis 1986.gadā dzimis vīrietis. Viņa vadītais spēkrats taranējis ne tikai Jūrmalas Pašvaldības policijas posteni, bet arī vairākas ceļazīmes un divas citas stāvošas automašīnas - "VW Transporter" un "Volvo V70".

Negadījuma brīdī postenī strādājuši divi pašvaldības policisti, no kuriem viens guvis miesas bojājumus, bet hospitalizēt viņu nav bijis nepieciešams. Savukārt automašīnas vadītājs nogādāts ārstniecības iestādē, bet vēlāk no tās palaists mājās.

Precīzi negadījuma apstākļi tiks skaidroti izmeklēšanā, taču, visticamāk, autovadītājs nebija izvēlējies drošu braukšanas ātrumu. Ja izrādīsies, ka šoferis avāriju izraisījis, būdams reibumā, pret viņu tiks sākts kriminālprocess.

Svarīgākais