Arnis Krauze pametīs darbu Latvijas Televīzijā

© http://foto.lu.lv

Pēc 17 gadus ilga darba Latvijas Televīziju (LTV) nolēmis pamest ziņu raidījuma Panorāma vadītājs Arnis Krauze, ziņo portāls Diena.lv.

To portālam Diena.lv apstiprināja raidījuma "Panorāma" producente un LTV Ziņu dienesta vadītāja pienākumu izpildītāja Dagnija Neimane.

Viņa neatklāja, kādi ir Krauzes tālākie plāni - vien norādīja, ka žurnālistam izteikti vairāki darba piedāvājumi, par kuriem publiskajā telpā jau izskanējusi informācija. Viena no versijām ir tāda, ka Krauze turpmāk lasīs ziņas TV3.

"Latvijas Televīzija ir kārtējo pārmaiņu priekšā un esmu nolēmis, ka pārmaiņas vēlos arī es. Iemesli dažādi un lēmums man emocionāli smags," savā «Twitter» kontā raksta Arnis Krauze.

"Paldies lieliskajiem un profesionālajiem Zaķusalas kolēģiem par sapratni. Paldies visiem par labajiem vārdiem un arī kritiku. 17 gadi Latvijas Televīzijā, 6 ģenerāldirektori, 5 Ziņu dienesta vadītāji, lieliski kolēģi. Visa jaunāko laiku Latvijas vēsture acu priekšā," savā sociālā tīkla kontā raksta Arnis Krauze.

Komentējot Arņa Krauzes lēmumu pamest ziņu raidījuma "Panorāma" vadītāja amatu, Latvijas Televīzijas valdes loceklis Edgars Kots norāda, ka "Arnis Krauze, strādājot tieši Latvijas Televīzijā, kļuva par vienu no redzamākajiem un profesionālākajiem Latvijas žurnālistiem, kura kvalitātes novērtējuši gan skatītāji, gan kolēģi, gan oponenti un konkurenti", ziņo portāls LTV.lv.

Latvijas Televīzija ir kārtējo pārmaiņu priekšā un esmu nolēmis, ka pārmaiņas vēlos arī es. Iemesli dažādi un lēmums man emocionāli smags, savā «Twitter» kontā raksta Arnis Krauze.

«Paldies lieliskajiem un profesionālajiem Zaķusalas kolēģiem par sapratni. Paldies visiem par labajiem vārdiem un arī kritiku. 17 gadi Latvijas Televīzijā, 6 ģenerāldirektori, 5 Ziņu dienesta vadītāji, lieliski kolēģi. Visa jaunāko laiku Latvijas vēsture acu priekšā,» savā sociālā tīkla kontā raksta Arnis Krauze.

Komentējot Arņa Krauzes lēmumu pamest ziņu raidījuma "Panorāma" vadītāja amatu, Latvijas Televīzijas valdes loceklis Edgars Kots norāda, ka "Arnis Krauze, strādājot tieši Latvijas Televīzijā, kļuva par vienu no redzamākajiem un profesionālākajiem Latvijas žurnālistiem, kura kvalitātes novērtējuši gan skatītāji, gan kolēģi, gan oponenti un konkurenti".

Svarīgākais