Jelgavā automašīna uzbrauc sievietei ar mazu bērniņu

Vakar Jelgavā automašīna uzbrauca sievietei ar bērnu ratiņiem.

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā aģentūru LETA informēja, ka Akadēmijas ielā 1963.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu "Renault", uzbrauca sievietei ar bērnu ratiņiem, kuros atradās 2012.gadā dzimusi meitenīte. Negadījumā cieta bērns, kuram mediķi konstatēja vieglus miesas bojājumus.

Savukārt Rīgā, Volguntes ielā, pagaidām nenoskaidrota automašīna notrieca 2002.gadā dzimušu puisi un no notikuma vietas aizbrauca. Zēns ar dažādām traumām nogādāts slimnīcā.

Arī Bauskā, Slimnīcas ielā, pagaidām nenoskaidrota automašīna notrieca 1955.gadā dzimušu sievieti un no notikuma vietas aizbrauca. Cietusī ar dažādām traumām nogādāta slimnīcā.

Kopumā pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti 68 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 12 cilvēki. Rīgas reģionā reģistrētas 29 avārijas, kurās cieta trīs cilvēki.

Ceļu policijas darbinieki pagājušajā diennaktī Latvijā aizturēja septiņus transportlīdzekļu vadītājus, kuriem alkohola koncentrācija organismā pārsniedza atļauto normu. Pieci no tiem bija autovadītāji, divi - velosipēdu un motorolleru vadītāji.

Rīgas reģionā par braukšanu reibumā aizturēti pieci transportlīdzekļu vadītāji - trīs autovadītāji un divi velosipēdu un motorolleru vadītāji.

Svarīgākais