Sadursmē ar kravas automašīnu gājis bojā vieglās automašīnas vadītājs

Pirmdien Krimuldas novadā pēc sadursmes ar kravas automašīnu gājis bojā vieglās automašīnas vadītājs.

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā aģentūru LETA informēja, ka autoceļa Rīga-Valmiera 20.kilometrā 1958.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu "Škoda", sadūrās ar kravas automašīnu "Volvo" ar piekabi, kuru vadīja 1975.gadā dzimis vīrietis. No gūtajām traumām notikuma vietā nomira automašīnas "Škoda" vadītājs.

Savukārt Salas novadā, autoceļa Aizkraukle-Jēkabpils 34.kilometrā, 1987.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu "Mitsubishi L200" nobrauca no ceļa un apgāzās. Slimnīcā ar dažādām traumām nogādāts automašīnas vadītājs un pasažiere - 1986.gadā dzimusi sieviete.

Kopumā pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti 67 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši četri cilvēki un viens cilvēks gājis bojā. Rīgas reģionā reģistrētas 17 avārijas.

Ceļu policijas darbinieki pagājušajā diennaktī Latvijā aizturēja deviņus transportlīdzekļu vadītājus, kuriem alkohola koncentrācija organismā pārsniedza atļauto normu. Seši no tiem bija autovadītāji, trīs - velosipēdu un motorolleru vadītāji.

Rīgas reģionā par braukšanu reibumā aizturēti seši transportlīdzekļu vadītāji - trīs autovadītāji un trīs velosipēdu un motorolleru vadītāji.

Svarīgākais