Avārijas dēļ uz laiku slēgta satiksme Valmieras šosejas posmā

Saistībā ar pēcpusdienā notikušu ceļu satiksmes negadījumu šovakar ap plkst.20.30 policija uz laiku slēgusi satiksmi Valmieras šosejas posmā starp Raganu un Inciemu.

Kā aģentūru LETA informēja Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes preses pārstāvis Toms Sadovskis, plkst.15.50 uz Valmieras šosejas starp Raganu un Inciemu kravas automašīnas "Volvo" sadūrās ar vieglo automašīnu "Škoda". Notikuma vietā gāja bojā 1958.gadā dzimušais "Škoda" vadītājs.

Patlaban negadījuma vietā strādā speciālā tehnika, kas cenšas izvilkt avarējušo kravas automašīnu atpakaļ uz ceļa, tādēļ uz Valmieras šosejas starp Raganu un Inciemu ir slēgta transportlīdzekļu kustība abos virzienos, skaidroja Sadovskis.

Plānots, ka jau tuvākajā laikā satiksme tiks atjaunota.

Latvijā

Seksuālā uzmākšanās Jāzepa Vītola Mūzikas akadēmijā notiek arvien intensīvāk – to acīmredzot vēlas pateikt Kultūras ministrija, iesniedzot valdībā lūgumu pārdalīt finansējumu dažādu izdevumu segšanai. Un viens no tiem ir: novirzīt Mūzikas akadēmijai 397 959 eiro, lai varētu īstenot vardarbības novēršanas pasākumus. Vienīgi – vairs nav saprotams, kurš kuram uzmācas: pasniedzēji studentiem vai studenti pasniedzējiem? Varbūt visi visiem un vienlaikus?

Svarīgākais