Līvu laukumu otro gadu pēc kārtas rotās Rīgas "Dinamo" egle

Svētdien, 2.decembrī, Līvu laukumā notiks Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas kluba Rīgas "Dinamo" egles iedegšana, vēsta vienība.

Egles iedegšana notiks plkst.17, bet pirms tam no plkst.16 turpat norisināsies pasākumi ar dziesmām, dejām, rotaļām un dažādām jautrām izdarībām, kā arī tirdziņa atklāšana.

Jau otro gadu pēc kārtas decembrī un janvārī Rīgas "Dinamo" egle rotās vienu no centrālajām Vecrīgas vietām - Līvu laukumu. Rīgas "Dinamo" egles iedegšanas pasākums pirmajā adventē nu jau kļuvis par tradīciju.

Pirms egles iedegšanas Līvu laukumā notiks radošās darbnīcas bērniem, priekšnesumi, jautras rotaļas kopā ar radošo apvienību "Pasaku nams", Rīgas "Dinamo" talismanu, atraktīviem jauniešiem Sabīni Berezinu un Mārtiņu Ruski, bērnu popgrupām "Zvaigžņu putekļi" un "Little Poppy", kā arī mazo solisti Keitu Krūmiņu.

Šogad egle greznota ar Rīgas "Dinamo" spēļu vismazāko apmeklētāju veidotajām rotām. Rīgas "Dinamo" egle Līvu laukumā atradīsies visu svētku laiku, bet SIA "Fīlings" organizētā Ziemassvētku tirdziņa ietvaros pie tās līdz pat 2013.gada 15.janvārim brīvdienās un svētku dienās notiks dažādi pasākumi un radošās darbnīcas bērniem "Pasaku nama" vadībā.

Latvijā

Septembrī aptuveni pieci tūkstoši Latvijas iedzīvotāju saņēmuši vēstules no Valsts ieņēmumu dienesta (VID), kurās norādīts, ka apgrozījums viņu banku kontos ievērojami pārsniedz deklarētos ienākumus. Šīs vēstules nedrīkst ignorēt, pretējā gadījumā Valsts ieņēmumu dienestam ir tiesības iekasēt 20% ienākuma nodokļa no starpības starp apgrozījumu un oficiāliem ienākumiem, Latvijas Radio 4 raidījumā “Otkritij razgovor” brīdināja dienesta ģenerāldirektore Baiba Šmite-Roķe.

Svarīgākais