"Rimi" mainīs norādi uz čeka "Kasieris viesstrādnieks"

Lai neradītu pārpratumus, mazumtirdzniecības uzņēmums "Rimi Latvia" mainīs norādi uz čeka "Kasieris viesstrādnieks", biznesa portālu "Nozare.lv" informēja "Rimi" pārstāvji.

Norāde "Kasieris viesstrādnieks", kas atrodas čeka pašā apakšā, nozīmē to, ka konkrētais kasieris ir pieaicināts no cita "Rimi" veikala, nevis to, ka šī persona ir no citām valstīm. "Lai neradītu liekus pārpratumus, "Rimi" veiks izmaiņas šajā norādē," teica "Rimi" pārstāvji.

Šādu norādi pamanījis kāds pircējs, kas veicis pirkumu ceturtdienas, 22.novembra, vakarā "Rimi" veikalā, kas atrodas tirdzniecības centrā "Galleria Riga". Saņemot čeku par veiktajiem pirkumiem, pircējs pamanījis, ka uz tā ir norāde "Kasieris viesstrādnieks".

Pircējam nav bijis drosmes pajautāt viņu apkalpojošajai kasierei par viņas valstisko piederību, tāpēc viņš par šo norādi informēja biznesa portālu "Nozare.lv".

Publicēta: 24.11.2012 14:11Ainārs Sauka, Nozare.lv © Bez aģentūras LETA rakstiskas piekrišanas aizliegts šīs ziņas tekstu jebkādā veidā un apjomā pārpublicēt vai citādi izmantot masu saziņas līdzekļos vai interneta vietnēs. Pārkāpumu gadījumos tiesvedība norit atbilstoši Latvijas likumiem.

Latvijā

Finanšu ministrija (FM) ir sagatavojusi un iesniegusi saskaņošanai Solidaritātes iemaksas likumu, kas nosaka pienākumu Latvijā reģistrētām kredītiestādēm, kā arī citu valstu kredītiestāžu filiālēm Latvijā veikt solidaritātes iemaksu.