Rīgā uz gājēju pārejas notriec sievieti

Vakar Rīgā uz gājēju pārejas automašīna notrieca kādu 60 gadus vecu sievieti.

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā aģentūru LETA informēja, ka Tallinas ielā 1966.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu "Opel", uz gājēju pārejas notrieca 1952.gadā dzimušu sievieti, kura ar lūzumiem nogādāta slimnīcā.

Savukārt Rīgā, Lielvārdes ielā, automašīna "Honda", kuru vadīja 1972.gadā dzimusi sieviete, sadūrās ar automašīnu "Mazda", kuru vadīja 1991.gadā dzimis vīrietis. Ceļu satiksmes negadījumā cieta un ar dažādām traumām slimnīcā nogādāti abu automašīnu vadītāji un pasažieris, 1971.gadā dzimis vīrietis.

Kopumā pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti 50 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši seši cilvēki. Rīgas reģionā reģistrēta 21 avārija, kurās cieta pieci cilvēki.

Ceļu policijas darbinieki pagājušajā diennaktī Latvijā aizturēja 12 transportlīdzekļu vadītājus, kuriem alkohola koncentrācija organismā pārsniedza atļauto normu. Seši no tiem bija autovadītāji, seši - velosipēdu un motorolleru vadītāji.

Rīgas reģionā par braukšanu reibumā aizturēti pieci transportlīdzekļu vadītāji - trīs autovadītāji un divi velosipēdu un motorolleru vadītāji.

Svarīgākais