Ķekavā par zādzību aiztur laulātu pāri

© Scanpix

Reģionālās pašvaldības policijas (RPP) darbinieki par zādzību no kāda nama Ķekavā aizturējuši laulātu pāri, aģentūru LETA informēja RPP preses pārstāvis.

RPP šorīt plkst.2.20 saņēma zvanu no kādas daudzdzīvokļu nama Gaismas ielā, Ķekavā, iedzīvotājas, kura informēja par aizdomīgām personām, kas rosās nama kāpņutelpā, iznesot mantas un paslēpjot tās aiz blakus esošās katlumājas.

Uz notikuma vietu nekavējoties ieradās pašvaldības policijas ekipāža un pamanīja zvanītājas raksturotās divas personas - sievieti un vīrieti -, kuras, ieraugot policiju, strauji mainīja savu maršrutu.

Minētās personas tika aizturētas par veikto zādzību, kur garnadžu lielākais loms bijis velosipēds. Tāpat tika konstatēts, ka abi pārkāpēji - sieva un vīrs - atradušies alkohola reibumā.

Lai izvairītos no atbildības, vīrietis pat mēģinājis aizbildināties ar veselības problēmām, taču izsauktās neatliekamās medicīniskās palīdzības mediķi nekādas veselības problēmas personai nekonstatēja.

Aizturētais laulātais pāris pēc pārkāpuma piederības tika nodots Valsts policijas ziņā.

Latvijā

"Latvijas dzelzceļa" koncerns piedzīvo smagus zaudējumus, tāpēc nākas atlaist darbiniekus. Šogad darbinieku atlaišanu piedzīvojis meitasuzņēmums "LDz Cargo". Tas pārvācies uz desmitreiz mazākām telpām un pāri palikušo tehniku un mēbeles ziedojis labdarībai, kā arī vairākiem koncerna iekšējiem noteikumiem neatbilstošiem saņēmējiem, ziņo "Nekā personīga"