Ūdensvada avārijas dēļ Titurga palikusi bez ūdens

© F64 Photo Agency

Vakar notikušas ūdensvada avārijas dēļ Ķekavas novada Baložu pilsētas Titurgas daļa palikusi bez ūdens. Pašvaldība sola, ka ūdens padeve tiks atjaunota vēl šodien.

Kā nra.lv informēja Baložu pilsētas pārvaldnieks Lauris Bergmanis, vakar pārplīsusi ūdensvada caurule, kas piegādā ūdeni Titurgai. Pēc plīsuma applūdusi šahta, kurā caurule atrodas, kā arī vairāku apkārtējo māju pagrabu.

Tā kā plīsuma vieta atrodas zem ūdens, radās grūtības to ātri saremontēt. Kopš vakardienas pašvaldības dienesti sūknē ārā ūdeni no šahta, un, kad tas tiks paveikts, meistari novērsīs arī plīsumu caurulē.

Lauris Bergmanis norādīja, ka bez ūdens palikusi praktiski visa Titurga. Šī iemesla dēļ pie Baložu pilsētas pārvaldes ēkas ir novietota muca ar dzeramo ūdeni, un brīžiem pie mucas veidojas rinda ar iedzīvotājiem, kuri nāk pēc ūdens.

Latvijā

Vēl viena vasara – vēl viena apgleznota siena! Ar iespaidīgu Francijas ielu mākslinieka Aéro darbu Krišjāņa Valdemāra ielā 56, Liepājā, šajā nedēļas nogalē tiks papildināts sienu gleznojumu maršruts, ko, kā ierasts, pateicībā par vēl vienu brīnišķīgu vasaru Liepājas pludmalē, dāvina pludmales kafejnīca "Red Sun Buffet", informē "Red Sun Buffet Beach Bar" līdzīpašnieks Mareks Alberts.