Tiešraidē būs redzamas NHL un NBA spēles ar latviešu sportistu līdzdalību

Šonedēļ kompānijas "Baltkom" translētajos kanālos "NBA TV" un "ESPN America" būs iespēja tiešraidē vērot vairākas NBA un NHL regulārās sezonas spēles ar latviešu sportistu līdzdalību.

Naktī no otrdienas uz trešdienu, kā arī no piektdienas uz sestdienu varēs skatīties Goldensteitas Warriors spēles. Diemžēl Andris Biedriņš vēl nav atlabis no savainojuma un spēlēs nepiedalīsies. Savukārt naktī no trešdienas uz ceturtdienu būs iespēja vērot Kārļa Skrastiņa, Raita Ivanāna un Oskara Bārtuļa pārstāvēto klubu cīņas NHL.

Trešdien plkst.2.00 kanālā NBA TV būs iespēja vērot Klīvlendas Cavaliers spēli pret Goldensteitas Warriors. Klīvlenda Austrumu konferencē šobrīd ieņem ceturto vietu, taču no līderiem atpaliek pavisam nedaudz. Savukārt Goldensteita turnīra tabulā ir nedaudz pakāpusies uz augšu un šobrīd ieņem 12.vietu Rietumu konferencē. Lai arī klīst runas par Warriors trenera Dona Nelsona atkāpšanos, viņš pats ir paziņojis, ka turpinās vadīt komandu.

Ceturtdien plkst.5.00 varēs vērot spēli starp Portlendas Trail Blazers un Detroitas Pistons. Portlenda šobrīd ir viena no Rietumu konferences vadošajām komandām, 12 spēlēs izcīnot astoņas uzvaras. Detroitai klājas sliktāk, jo tā 10 spēlēs spējusi izcīnīt piecas uzvaras un Austrumu konferencē ieņem 10.vietu.

Piektdien plkst.3.30 būs iespēja redzēt San Antonio Spurs spēli pret Jūtas Jazz. Abas komandas Rietumu konferences turnīra tabulā atrodas līdzās. Spurs ieņem devīto, bet Jazz - 10.vietu. Uzvaras gadījumā Spurs gan ir iespēja pakāpties par pāris vietām augstāk.

Sestdien plkst.2.00 varēs vērot Toronto Raptors un Maiami Heat spēli. Raptors šobrīd austrumu konferencē atrodas devītajā vietā, bet Maiami ir viena no šīs konferences līdervienībām. Tā atrodas otrajā vietā, deviņās spēlēs izcīnot septiņas uzvaras.

Savukārt plkst.5.30 būs iespēja vērot Goldensteitas Warriors spēli pret Portlendas Trail Blazers. Lai arī abas komandas sezonu iesākušas ar dažādām sekmēm, Goldensteitas noteikti savās mājās centīsies paklupināt visai veiksmīgi spēlējušo Trail Blazers.

Svētdien plkst.4.00 varēs redzēt Jūtas Jazz un Detroitas Pistons spēli. Šī spēle būs cīņa par iespēju pakāpties augstāk turnīra tabulā un pietuvoties vadošo komandu pulkam.

Arī NHL regulārā sezona jau rit pilnā sparā. Kanālā ESPN America būs iespējams vērot arī divas spēles ar mūsu hokejistu līdzdalību.

Trešdien plkst.2.30 varēs vērot Otavas Senators spēli pret Toronto Maple Leafs. Austrumu konferencē Toronto ieņem necilo 14.vietu, bet Otava atrodas nedaudz augstāk turnīra tabulā - 11.pozīcijā.

Plkst.4.30 būs iespēja redzēt Kalgari Flames spēli pret Kolorado Avalanche. Kolorādo šo sezonu iesākusi ļoti pārliecinoši un šobrīd Rietumu konferencē atrodas otrajā vietā. Arī Kalgari spēlē veiksmīgi un šajā paša konferencē ieņem piekto vietu.

Savukārt ceturtdien būs iespēja vērot visu trīs latviešu hokejistu pārstāvēto klubu cīņas. Plkst. 2.30 būs iespēja vērot K.Skrastiņa pārstāvētās Dalasas Stars spēli pret Detroitas Red Wings. Rietumu konferencē Red Wings šobrīd atrodas septītajā, bet Stars - astotajā vietā, tādējādi spēle solās būt ļoti spraiga. Skrastiņš piedalījies visās šīs sezonas 19 spēlēs, atdevis piecas rezultatīvas piespēles un nopelnījis lietderības koeficentu 0.

Bet plkst.5.30 varēs vērot Raita Ivanāna pārstāvētās Losandželosas Kings cīņu pret O.Bārtuļa Filadelfijas Flyers. Kings ļoti veiksmīgi iesākusi šo sezonu un Rietumu konferencē atrodas ceturtajā vietā. Savukārt Flyers ir viena no vadošajām komandām Austrumu konferencē, kur ieņem piekto vietu. O.Bārtulis ir aizvadījis trīs veiksmīgas spēles un iemantojis treneru uzticību, tādēļ ļoti iespējams, ka arī šajā spēlē Bārtulis izies laukumā. Ivanāns šajā sezonā aizvadījis 20 spēles, punktus nav guvis un lietderības koeficents ir - 3. Savukārt Bārtulis piedalījies trīs cīņās, pie punktiem nav ticis, bet nopelnījis lietderības koeficentu + 2.

Sestdien plkst. 2.00 varēs vērot Vašingtonas Capitals un Monreālas Canadiens spēli. Vašingtonas vārtsargu treneris ir Artūrs Irbe, un viņa pārstāvētā komanda šobrīd ir viena no NHL līdervienībām, ieņemot otro vietu Austrumu konferencē. Canadiens sezonu iesākusi viduvēji un Austrumu konferencē atrodas 12.vietā.

Latvijā

Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB) resoriskajā pārbaudē izvērtē informāciju par iespējamiem likumpārkāpumiem, kas varētu būt saistīti ar Zemkopības ministrijas (ZM) īstenoto elektroautomobiļu uzlādes staciju tīkla izveidi, aģentūra LETA uzzināja birojā.