Avarējušās lidmašīnas pilots viens vadošajiem "Estonian Air" darbiniekiem

Vakar Bukultos avarējušo lidmašīnu vadījis viens no Igaunijas pieredzes bagātākajiem pilotiem - instruktors, 1964. gadā dzimušais Maido Vēbels, vēsta Igaunijas laikraksts Õhtuleht.

Kā Õhtuleht norādījis "Estonia Air" pārstāvis Reins Porro, Vēbels agrāk strādājis par direktoru "Estonian Air"  un viņa pienākums bija pilotu atlase darbam  šajā aviosabiedrībā. No darba aviosabiedrībā Vēbels aizgājis pēc abpusējas vienošanās.

Vēbelam ir augstākā iespējamā pilota kvalifikācija. Viņš strādājis arī Tartu mācību centrā un jau iepriekš bija lidojis ar vakar avarējušo lidmašīnu.

Jau ziņots, ka vakar  Bukultos eksāmena lidojuma laikā nokritusi četrvietīgā lidmašīna eksāmena lidojuma laikā, kurā atradušies pilots - instruktors Vēbels un pilots, kurš kārtojis eksāmenu 1982. gadā dzimis Krievijas pilsonis.

Latvijā

Vēl viena vasara – vēl viena apgleznota siena! Ar iespaidīgu Francijas ielu mākslinieka Aéro darbu Krišjāņa Valdemāra ielā 56, Liepājā, šajā nedēļas nogalē tiks papildināts sienu gleznojumu maršruts, ko, kā ierasts, pateicībā par vēl vienu brīnišķīgu vasaru Liepājas pludmalē, dāvina pludmales kafejnīca "Red Sun Buffet", informē "Red Sun Buffet Beach Bar" līdzīpašnieks Mareks Alberts.