Vakar notriekti divi velosipēdisti

Aizvadītajā diennaktī uz Latvijas ceļiem notriekti divi velosipēdisti, liecina Valsts policijas apkopotā informācija.

Viens riteņbraucējs - 1948.gadā dzimis vīrietis - ar automašīnu "Honda Civic" notriekts Liepājā, K.Valdemāra un Peldu ielas krustojumā. Pēc negadījuma viņš nogādāts slimnīcā.

Savukārt otrs velosipēdists - 1984.gadā dzimusi sieviete - ar automašīnu "Honda Accord" notriekta Mārupē, Zeltrītu ielā. Arī viņa pēc sadursmes nogādāta slimnīcā.

Bez tam vakar Latvijā ar automašīnām notriekti četri gājēji. Šie negadījumi notikuši Liepājā, Peldu ielā, Daugavpilī, Jātnieku ielā, kā arī Rīgā - Ieriķu ielā un Piedrujas ielā. Cietušie ir attiecīgi 1967.gadā dzimusi sieviete, 1982.gadā dzimusi sieviete, 1986.gadā dzimis vīrietis un 1936.gadā dzimis vīrietis.

Savukārt Raunas novadā, autoceļa Strīķeļi-Pāvuļi-Bormaņi 3.kilometrā, vakar notika sadursme starp 1960.gadā dzimušas sievietes vadīto automašīnu "Mitsubishi Colt" un 1946.gadā dzimušas sievietes vadīto "Volkswagen". Abu spēkratu vadītājas pēc negadījuma tika nogādātas tuvējā klīnikā.

Aizvadītajā diennaktī Latvijā kopumā reģistrēti 59 ceļu satiksmes negadījumi, no tiem 25 notikuši Rīgā un tās apkārtnē. 14 no visā valstī reģistrētajām avārijām bijušas ar cietušajiem. Kopumā cietuši 15 cilvēki. Viens ceļu satiksmes negadījums beidzies letāli.

Kā ziņots, ceļu satiksmes negadījums ar bojāgājušo vakar notika Rīgā, Murjāņu ielā. Tur sabiedriskā transporta pieturā "Kvēles iela" nenoskaidrots vadītājs iespieda autobusa durvīs 1946.gadā dzimušas sievietes roku un vilka cietušo pa zemi. Pēc tam viņa slimnīcā nomira.

Svarīgākais